POZIV NA LJETNU MUZIČKU RADIONICU

Četvrtak, 29 Lipanj 2017 18:56

DA LI ZNATE…
• koja je razlika između muzike i glazbe?
• da aktivno bavljenje glazbom potiče usmjeravanje pažnje i koncentraciju?
• da su matematika i glazba usko povezane?
• da bavljenje glazbom doprinosi jezičnom razvoju, širenju vokabulara pa čak i učenju stranih jezik

Kako bi predstavili rad naše muzičke radionice provedene tijekom pedagoške godine 2016./2017. u suradnji s DV „Vlakić“ pozivamo sve zainteresirane dječje ustanove na „LJETNU MUZIČKU RADIONICU“

Osmišljena je kao presjek godišnjih sadržaja s ciljem obogaćivanja programa koji se djeci nude ljeti u trajanju od tri dana po sat vremena.

Igraonica se temelji na Orff pedagogiji, a obuhvaća: slušanje glazbe, upoznavanje glazbenih instrumenata, izradu jednostavnih priručnih instrumenata  i zajedničko muziciranje s djecom. U našem radu objedinjujemo osnovne glazbene elemente kao što su ton, ritam i dinamika,  sa pokretom, govorom, pjevanjem i djetetovim urođenim glazbenim sklonostima.

NUDIMO:
Upoznavanje pravih i izrada jednostavnih priručnih glazbenih instrumenata, slušanje glazbe, zajedničko muziciranje, zvučne priče, pokretne igre,…

Voditeljica igraonice je Lidija Detić odgojiteljica sa dugogodišnjim sviračkim iskustvom i edukacijom pri Hrvatskoj udruzi Carla Orffa na čijim seminarima redovito sudjeluje.

VGU 5godina 06

Igraonica je namijenjena djeci 3-7g, a broj djece u grupi je ograničen na 10, kako bi se osigurala kvaliteta rada. Ovisno o interesu možemo prilagoditi program, njegovo trajanje i termine prema dogovoru.

Dodatne informacija i dogovor oko termina na: 091 591 8102 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.

U redu Izbriši kolačiće