Manifestacija "Ljeto u Varaždinu" na Kapucinskom trgu

Petak, 22 Srpanj 2016 14:20

Pozivamo Vas ove subote, 23. srpnja u 18:00 sati,  na koncert Varaždinske glazbene udruge s gostima Zagorje brass quintetom koji će se održati povodom manifestacije "Ljeto u Varaždinu" na Kapucinskom trgu.

 

 

 

O našim gostima:
ZAGORJE BRASS QUINTET
Ideja vodilja kod osnivanja ovog ansambla 2012.godine bila je okupiti obrazovane mlade ljude porijeklom iz Hrvatskog zagorja te zajedničkim muziciranjem, a pridržavajući se visokih umjetničkih kriterija, približiti publ ici kult uru puhačkog glazbenog izraza koji je zapravo duboko u korijenima i tradiciji zagorskog kraja.
Fleksibilnost i različita mogućnost primjene puhačkih limenih instrumenata, uz eventualnu podršku udaraljki, dozvoljava ansamblu vrlo širok repertoar. Od klasičnih djela, filmske glazbe, jazz-a, do popularnih skladbi I naravno zagorskih popijevki. Stoga je i ansambl na dispoziciji za različite vrste događanja. Koncerti, promocije, poslovni domjenci i sl. Svi članovi ansambla se profesionalno bave glazbom ili su student i učenici glazbe, te naravno Zagorci. Trenutno nastupaju u sastavu: Davor Zrinščak, Vedran Malogorski, Igor Kralj, Denis Martinuš, KarloVlahek, Igor Vugrek.

 

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.

U redu Izbriši kolačiće